top of page

20 juni | ZO Skin Health Consultdag | Skin Q

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Skin Q heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op dinsdag 20 juni a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert aanwezig in hun kliniek in Rekem. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Ze informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Skin Q behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Skin Q | Populierenlaan 46 bus 2 3621 | Rekem Lanaken

Wanneer: 20 juni 2023 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar +32 (0) 468270798 of stuur een mail naar info@skinq.be


Skin Q

Bij Skin Q staan aandacht, cliëntgerichtheid en oog voor detail in een hoog vaandel. Zij streven naar 100% tevredenheid. Wil jij samen met hen op weg naar jouw droomhuid? Kom dan langs op de consultdag om verder kennis te maken. Ga naar de website om meer te weten te komen over hun werkwijze.

bottom of page