top of page

2 & 3 februari | ZO Skin Health Consultdag | Huidzorg Houten

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


Het team van Huidzorg Houten heet je van harte welkom op de ZO Consultdag op woensdag 2 & donderdag 3 februari a.s.


Deze dagen is onze ZO Skin Health Product Expert en huidtherapeut Janet aanwezig bij Huidzorg Houten. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken bij Huidzorg Houten.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health en zij informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een persoonlijk huidadvies bij onze Product Expert en wordt door een van de specialisten van Huidzorg Houten behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Huidzorg Houten | Prins Bernhardweg 69 | 3991 DE Houten

Wanneer: 2 februari & 3 februari 2022 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te mailen naar contact@huidzorghouten.nl of te bellen naar 030 6342561.


Huidzorg Houten

Huidzorg Houten is een vooruitstrevende kliniek, met getalenteerde en professionele behandelaars, voor huidverbetering in Houten. Bij Huidzorg Houten werken ze aan huidverbetering met ZO Skin Health en geven zij aanvullende behandelingen zoals Microneedling, ILP-behandeling en fractionele laserbehandelingen. Ga naar de website van Huidzorg Houten.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dagen staat onze Product Expert Janet je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!


bottom of page