top of page

17 november | ZO Skin Health Consultdag | Dermacure

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Dermacure heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op donderdag 17 november a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Aafke aanwezig in de kliniek in Valkenswaard. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken bij Dermacure.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health en zij informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Dermacure behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Dermacure | De Kempenaerstraat 28 | 2341 GM Oegstgeest

Wanneer: 17 november 2022 | tussen 09:30 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door een e-mail te sturen naar info@dermacure.nl.


Dermacure

Het team van Dermacure is continu op zoek naar de nieuwste en beste technieken voor het behandelen van jouw huid. Voor zowel medische als cosmetische behandelingen worden voortdurend nieuwe technieken op de markt gebracht welke huidproblemen reduceren en de huid verbeteren. Door actief op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen kunnen zij je de meest geschikte behandeling op maat bieden. Hun doel is het creëren van een gezonde huid! Ga naar de website van Dermacure.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Aafke je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page