top of page

14 maart | ZO Skin Health Consultdag | Amsterdam Cosmetic Clinic

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Amsterdam Cosmetic Clinic heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op dinsdag 14 maart a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Mieke aanwezig in hun kliniek in Amsterdam. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Mieke informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Amsterdam Cosmetic Clinic behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Amsterdam Cosmetic Clinic | Stadhouderskade 66-H | 1072 AD Amsterdam

Wanneer: 14 maart 2023 | tussen 10:00 – 18:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 020 - 214 6250 of stuur een mail naar info@amsterdamcosmeticclinic.nl


Amsterdam Cosmetic Clinic

Amsterdam Cosmetic Clinic is de plek waar jouw natuurlijke schoonheid centraal staat. Injectables, huidtherapie, huidverjonging en semipermanente make-up dragen bij aan een stralende look. Met de holistische aanpak van dokter Saloua en haar enthousiaste en deskundige team blijft je glow heel lang bewaard. Ga naar de website om meer te weten te komen.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Mieke je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page