top of page

14 juni | ZO Skin Health Consultdag | Skinlogics Instituut

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Skinlogics Instituut heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op dinsdag 14 juni a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Mieke aanwezig in hun kliniek in Daarlerveen. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Mieke informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Skinlogics Instituut behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Skinlogics Instituut | Smidsstraat 12 | 7687 BK Daarlerveen

Wanneer: 12 juni 2022 | tussen 13:00 – 21:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 0546 - 602416 of stuur een mail naar info@skinlogics.nl.


Skinlogics Instituut

Skinlogics levert graag een bijdrage aan het mooi en gezond maken van jouw huid. Skinlogics is een huidinstituut voor zowel therapeutisch- als huidverzorgende behandelingen. De gediplomeerde specialisten hebben aandacht voor jouw persoonlijke wensen en geven altijd een eerlijk advies. Ga naar de website van Skinlogics Instituut.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Mieke je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page