top of page

10 juli | ZO Skin Health Consultdag | Huid.TH

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Huid.TH heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op maandag 10 juli a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Aafke aanwezig in hun kliniek in Echt. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Aafke informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Huid.TH behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Huid.TH | Zuiderpoort 2 | 6101 KA Echt

Wanneer: 10 juli 2023 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 0475 470 305 of stuur een mail naar mail@huidth.nl


Huid.TH

Huid.th is in 2007 opgericht door Jacqueline Bijlmakers. De kliniek heeft zich de laatste 10 jaar sterk gespecialiseerd in laserbehandelingen en huidverbetering. Het team bestaat uit vier HBO-geschoolde huidtherapeuten en een (medisch) schoonheidsspecialiste, ieder met specifieke specialisaties. Ga naar de website om meer te weten te komen over hun werkwijze.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Aafke je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page