1 december | ZO Skin Health Consultdag | Loëlle Huidverbetering & Wellness

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


Het team van Loëlle Huidverbetering & Wellness heet je van harte welkom op de ZO Consultdag op woensdag 1 december a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert en huidtherapeut Janet aanwezig bij Loëlle in Deventer. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken bij Loëlle Huidverbetering & Wellness.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health en zij informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een persoonlijk huidadvies bij onze Product Expert en wordt door een van de specialisten van Loëlle behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Loëlle Huidverbetering & Wellness | Bokkingshang 1 | 7411 GG Deventer

Wanneer: 1 december 2021 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 0570 672692.Loëlle Huidverbetering & Wellness

Loëlle is een salon, met getalenteerde en professionele behandelaars, voor huidverbetering in Deventer. Bij Loëlle werken ze aan huidverbetering met ZO Skin Health en geven zij aanvullende behandelingen zoals Microneedling, Contourbehandelingen en Bindweefselmassages. Ga naar de website van Loëlle Huidverbetering & Wellness.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Janet je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!