top of page

1 december | ZO Skin Health Consultdag | Annette Stender

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


Huidtherapeut Annette Stender van haar praktijk voor huidverbetering heet je van harte welkom op de ZO Consultdag op vrijdag 1 december a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Sharon aanwezig in haar kliniek in Zeewolde. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Sharon informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Annette Stender behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Annette Stender | Krachtenveld 10-12 | 3893 CD Zeewolde

Wanneer: 1 december 2023 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 036 - 522 4288 of stuur een mail naar informatie@annettestender.nl


Annette Stender

Meten is weten, de huidtherapeuten van Annette Stender - praktijk voor huidverbetering, bekijken de huid nauwkeurig en maken een gedegen en individuele huidanalyse waarop het behandelplan wordt afgestemd. Ga naar de website om meer te weten te komen.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Sharon je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page