top of page
2018 ZO Brand GSR H.jpg

Omgaan met verwachte huidreacties

Aanvang 09.30 uur

Deelname is VRIJ van kosten en voorbehouden aan (para-) medische klanten van JC Imp B.V., die de Modules 1 t/m 5 reeds met succes hebben gevolgd. Deze Anti-Aging training is bedoeld voor iedereen die Module 1 t/m 5 gevolgd heeft / Minimaal 6 maanden praktijkervaring heeft met ZO Skin Health en met het behandelen van cliënten met ZO-protocollen.

Verwachte reacties zijn een normaal, noodzakelijk en een essentieel onderdeel van het herstel van de huidgezondheid. In deze sessie leert u een aantal belangrijke manieren om reacties te managen en cliënten te informeren om een goede naleving van het protocol te volgen en een algehele tevredenheid over het ZO programma zeker te stellen.

Onderwerpen:

  • Beheersen van de verwachte reacties

  • Acute vs chronische ontstekingen

  • ZO benadering van het behandelen van ontstekingen

  • Wat zijn de verwachte reacties

  • Educatie van cliënten

 

Na deelname aan deze training en het behalen van het examen ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname. Deze dag vangt aan om 9.30u en duurt tot 15.00u.

INSCHRIJVEN

VOORWAARDEN

Inschrijving is op volgorde van binnenkomst, waarbij klanten en aanstaande klanten voorgaan op niet-klanten. Deelname aan dit curriculum is gratis voor klanten en aanstaande klanten van JC Imp B.V.. Voor niet-klanten bedraagt het inschrijfgeld € 150 per cursusdag of € 600 voor het gehele curriculum. Voor studenten Huidtherapie en Geneeskunde geldt een gereduceerd tarief van € 50 per cursusdag of € 200 voor het gehele curriculum. Bij afmelding, niet veroorzaakt door force majeur, binnen 48 uur voor aanvang van een cursusdag zijn wij genoodzaakt € 75 annuleringskosten in rekening te brengen. (Alle vermelde prijzen zijn inclusief geheel verzorgde, Brabantse lunch en exclusief BTW.)

Neem de tijd om onderstaande informatie in te vullen om je in te schrijven voor deze training.

arrow&v

BESCHIKBARE DATUM

  • Donderdag 16 februari 2023 - Webinar

  • Donderdag 30 maart 2023 - Fysiek

LOCATIE TRAINING*

JC Imp B.V.
Frisselsteinstraat 8
5461 AD Veghel
T +31(0)413-820206
E info@jc-imp.nl
www.jc-imp.nl

*De trainingen bestaan in 2023 uit een combinatie van fysieke en digitale trainingen. Achter de desbetreffende datum staat vermeld om wat voor soort training het gaat.

bottom of page