top of page

BALANCING CLEANSING EMULSION

Milde reiniger voor een gevoelige huid of na een behandeling

IS BALANCING CLEANSING EMULSION DE REINIGER VOOR JOU?

Balancing Cleansing Emulsion is de nieuwste productinnovatie van ZO Skin Health. Wil jij een gezonde huid bereiken en behouden, maar kan jouw gevoelige huid maar weinig producten verdragen? Deze reiniger is speciaal ontworpen voor een kwetsbare of gevoelige huid en is ook perfect te gebruiken na een behandeling.

Het is
klinisch bewezen dat deze reiniger een gezonde huidbarrière ondersteunt én je huid grondig reinigt door talg en onzuiverheden te verwijderen. Een sterke en gezonde huidbarrière is van belang om schadelijke invloeden buiten te houden, de huid te herstellen en tekenen van vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Het resultaat is een gladde, zachte huid met een gezonde en gekalmeerde uitstraling.

De gel-to-milk reinigingsemulsie wordt geactiveerd door water en verandert dan van gel naar een melkachtige emulsie. Ben je nieuwsgierig naar
de wetenschap achter deze milde reiniger en waarom deze erg geschikt is voor een gevoelige huid? Lees verderop meer over de uitdaging van reinigers voor een gevoelige huid - en onze oplossing: Balancing Cleansing Emulsion.

De reiniger is geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder voor de gevoelige en behandelde huid.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

  • Een niet schuimende gel-to-milk formule die talg en onzuiverheden grondig verwijdert, op een comfortabele manier die goed te verdragen is voor een gevoelige huid.

  • Veilig om te gebruiken na een behandeling of procedure, zoals een laserbehandeling, peeling of EndyMed microneedling behandeling

  • Verzachtende ingrediënten verzorgen en ondersteunen de beschermende huidbarrière.

  • Helpt een rode en jeukende huid zichtbaar te kalmeren en verzacht en vermindert de reactiefase na een behandeling of intensief huidverbeteringsprotocol.

  • Geur-, kleur- en sulfaatvrij

BESTELLEN?

De producten van ZO Skin Health zijn alleen verkrijgbaar bij de ZO Skin Health erkende schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en artsen.

DE UITDAGING

DE OPLOSSING

MILDE, NIET-SCHUIMENDE REINIGING VOOR DE GEVOELIGE HUID

De innovatieve ingrediënten in Balancing Cleansing Emulsion bieden de oplossing. Dit zijn uitzonderlijk milde, niet-schuimende middelen. Ze verwijderen talg, make-up en andere onzuiverheden van de huid en spoelen gemakkelijk weg.

Het is klinisch bewezen dat Balancing Cleansing Emulsion een gezonde huidbarrière ondersteunt, zodat je goed beschermd bent en jouw huid het vermogen heeft om zichzelf te herstellen. Het resultaat? Een gezonde, zachte en gekalmeerde teint.

 

Balancing Cleansing Emulsion is geschikt voor alle huidtypes, met name voor de gevoelige en behandelde huid en is bovendien parfum-, kleurstof- en sulfaatvrij.

Zoals je misschien weet begint de basis van een gezonde huid met een reiniging. Omdat olie en water niet mengen, reinigt water alleen de huid niet effectief. Om goed te reinigen heb je dus een effectieve reiniger of cleanser nodig. Actieve ingrediënten binden zich dankzij hun unieke structuur aan olie-achtige onzuiverheden op de huid en spoelen vervolgens schoon weg.

Maar iedere huid is anders. Waar vette en acné-gevoelige huidtypes baat hebben bij traditionele schuimende reinigingsmiddelen, kan een gevoelige huid, vooral na een behandeling, deze robuuste ingrediënten niet verdragen. Dit wordt dan vaak zichtbaar in de vorm uitdroging en een verhoogde reactiviteit.

Een gevoelige huid en een huid die behandeld is hebben juist baat bij milde reinigersEen ideale reiniger voor de gevoelige huid moet de huid schoon en toch evenwichtig laten aanvoelen, zonder droogte en roodheid te verergeren. Het moet een gezonde huidbarrière ondersteunen en tegelijkertijd onzuiverheden grondig verwijderen op een comfortabele manier, zonder residu.

AANBEVOLEN GEBRUIK

Stap 1. Breng Balancing Cleansing Emulsion aan op een droge huid.

Stap 2. Masseer in cirkelvormige bewegingen het gelaat + rondom de ogen. Bij contact met de warmte van de huid zal de gel-formule smelten en onzuiverheden verwijderen.

Stap 3. Activeer daarna met water om de reiniger te veranderen in een gemakkelijk af te spoelen melkachtige emulsie.

Stap 4. Grondig afspoelen.

 

Balancing Cleansing Emulsion kan gebruikt worden als voorreiniging om hardnekkige make-up te verwijderen, gevolgd door een ZO wateroplosbare reiniger; Gentle Cleanser, Exfoliating Cleanser of Hydrating Cleanser. Voor de beste resultaten wordt de rest van het Getting Skin Ready® protocol gevolgd.

GETTING SKIN READY® VOOR DE NORMAAL TOT GEVOELIGE HUID

Reinigen, Exfoliëren, Tonen

Een gevoelige huid kan een tijdelijke of chronische aandoening zijn, veroorzaakt door verschillende interne en omgevingsfactoren. ZO's nieuwe Normaal tot Gevoelige GSR® protocol is ontworpen om een verzwakte huidbarrière te ondersteunen en de veerkracht van de huid op te bouwen.

REINIGEN

Ochtend + avond

Balancing Cleansing Emulsion - Reflection.png

Balancing Cleansing Emulsion

EXFOLIËREN

Ochtend of avond

1-2 keer per week

3012 GBL Exfoliating Polish - Reflection.png

Exfoliation Polish

TONEN

Ochtend + avond

Calming Toner - Reflection.png

Calming Toner

bottom of page