Nieuw_logo_JC Imp_original size-afgeplat_transparant.png
2018 ZO Signature Background V.jpg
ZO-Skin-Health-Chrome-3D.png

Wat leuk dat je interesse hebt in ZO Skin Health! Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van materialen, documenten en alles wat je nodig hebt om verder kennis te maken met het merk. 

OVER ZO SKIN HEALTH

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. De oplossingen van ZO Skin Health bestaan uit producten, protocollen en behandelingen die uitsluitend vertrekt worden aan artsen, huidtherapeuten, erkende medische praktijken of aangestelde Skin Health Professionals die geschikt zijn voor een breed scala aan huidaandoeningen en chronische aandoeningen.

ZO SKIN HEALTH PRODUCTEN

Skin Normalizing System.png
productmap.png
2018 ZO Brand GSR H.jpg

ZO PRAKTIJKBEHANDELINGEN

Ervoor zorgen dat je cliënten hun huid op de best mogelijke manier verzorgen is een topprioriteit voor jou en je kliniek. ZO® is je partner als het gaat om producten die het gat kunnen dichten tussen het aanbrengen van therapeutische middelen en het handhaven van een gezonde huid.

 

Vanaf nu kun je in jouw kliniek verder gaan dan alleen het uitvoeren van routinematige huidprotocollen en ook deskundige diensten aanbieden op het gebied van huidgezondheid met behulp van ZO® backbar producten. Onze exclusieve backbar producten stellen je cliënten in staat onze formules te ervaren en zichtbare resultaten te zien en maken het je mogelijk jouw cliënten aan je kliniek te binden.

EDUCATIE & TRAININGEN

skin-logo.png
nvh_logo.png
NVCG_logo.png

Bij ZO Skin Health zijn we gecommitteerd aan het bieden van hoogwaardige en veelzijdige opleidingsmogelijkheden. Dit doen we door gratis verschillende trainingen aan te bieden. De training-modules van ZO Skin Health zijn bovendien geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en voor schoonheidsspecialisten door SKIN.

STARTEN MET ZO SKIN HEALTH?

ONZE AANWEZIGHEID IN DE MEDIA

indemedia.png

JC Imp B.V.

©2022 by JC Imp B.V. Alle rechten voorbehouden.