Nieuws/in de media

Nieuws

Op deze pagina vindt u de meest recente nieuws items.


ZO Skin Health doet wat het belooft

08-04-2020

Firming Serum werkt in synergie met je huid 

Firming Serum werkt samen met het herstellend vermogen van de huid en ondersteunt de activiteit van de fibroblasten, de ‘fabriekjes’ van collageen en elastine. Ook ondersteunt Firming Serum de verankerende fibrillen voor een stevige dermale-epidermale verbinding en goede uitwisseling van voedingsstoffen tussen de huidlagen.

Je gebruikt Firming Serum als aanvulling op je bestaande ZO Skin Health anti-aging huidverzorgingsregime.


ZO Skin Health doet wat het belooft

Corine: "door de weken heen zie ik mijn huid transformeren naar een gezonde huid. Egaler, soepeler, steviger. Strakker zelfs, met een fijne huidtextuur en een gezonde kleur. Na 12 weken testen begint het ook mijn omgeving op te vallen en krijg ik meer en meer complimenten over mijn huid."


Lees hier het hele artikel op beautyjournaal.nlDeel dit bericht
Hydrating Crème bekroond

25-03-2020

National Eczema Association heeft ZO Skin Health Hydrating Crème bekroond met het NEA-keurmerk. Hydrating Crème is na vele onderzoeken klinisch bewezen effectief voor het gezicht en lichaam bij het herstellen van een droge, jeukende en geïrriteerde eczeem huid. Het vermindert roodheid en verbetert de huidtextuur, waardoor de de huidbarrière wordt hersteld.Deel dit bericht1 2 3 4 5 6 7 8 9 10....45 Volgende >