Nathalie van Tilborgh

Enorme probleemhuidNathalie van Tilborgh
33 jaar
Gebruikt ZO Skin Health sinds december 2013.

Productgebruik:

 

Mijn hele leven lang al aan het tobben 
Ik heb mijn hele leven al een moeilijke huid gehad. Van zowel mijn moeder's als mijn vader's kant zitten er veel allergieën en eczeem. Vroeger reageerde ik al heftig op voedingsmiddelen zoals aardbeien en banaan, ik kreeg dan vaak galbulten.

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik bij de huisarts geweest, ik kreeg een lotion voor m'n huid, maar dat gaf geen effect. Toen werd ik doorverwezen naar een dermatoloog en die heeft een behandelplan gemaakt. Mijn huid wassen met blokzeep, differin smeren en een vaseline-achtige crème gebruiken. Na twee weken waren mijn ogen gezwollen, mijn huid kapot en ben uiteindelijk toch maar gestopt. Na nog wat middeltjes voorgeschreven te hebben gekregen ben ik gestopt, het liep allemaal uit op niets.


Sceptisch 
Studio Bellezza waar ik werk als visagist had een nieuwe lijn opgenomen in hun assortiment, dit zou mijn huid zeker moeten verbeteren. Sceptisch, maar wel hoopvol ben ik samen met de huidtherapeut aan mijn weg naar een gezonde huid begonnen. In het begin werd ik wel wat rood en ging mijn huid schilferen, maar nadat ik een comfort product erbij ben gaan gebruiken viel het allemaal reuze mee.


Niet te geloven
Als ik nu na de foto's kijk is het bijna niet te geloven dat mijn huid zo mooi is geworden. Het is net alsof het twee zusjes, maar ik ben het echt zelf. Dan weer eens blond en dan weer eens donker. Ik ben echt blij dat mijn bazin me geattendeerd heeft op de producten van dr. Zein Obagi. Zijn filosofie en behandelwijze zijn echt uniek.

 

 Deel dit bericht