Babs IJkelenstam

huidslapte en pigmentvlekkenBabs IJkelenstam, beauty blogger

Gebruikt ZO Skin Health en ZO Medical sinds juli 2014 de recente foto's zijn van april 2015.

De meest recente foto daar heeft Babs een Controlled Depth Blue Peel ondergaan voor de finishing touch. Babs huid is egaal, vertoond haar jeugdigheid, heeft fijne poriën, maar het belangrijkst de huid is gezond. Het belang van goede producten en zonbescherming is groot. Sproetjes kunnen schattig ogen, maar kunnen ook voorlopers zijn van huidkanker. Een gezonde huid is wat we beogen te bereiken en met het juiste protocol en de goede begeleiding zijn de resultaten spectaculair. Babs is behandeld in De HuidAcademie in Veghel. 

Productgebruik de eerste 7 weken: 

Pigmentfoto's gemaakt met de Quantificare 3D LifeViz-II camera.

Babs is geen onbekende in de wereld van cosmetica, zij was lang testpanellid van een online beauty blog en heeft en kent vele producten. Babs werd al eens eerder behandeld met de eerste generatie producten van dr. Zein Obagi en zij zag er fantastisch uit. Als beauty blogger heb je natuurlijk een heel scala van producten te proberen en vakkundig nodig, dus zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren.

Babs zagen we onlangs verschijnen in beeld op haar beautyblog 'Beauty by Babs' en zagen een flinke achteruitgang van haar huidconditie. Als blogger wil je er natuurlijk tip top uitzien en hebben haar aangeboden haar huidconditie weer mooi op peil te brengen. 

Observatie door ZO Specialist

Slechte huidconditie en een verslapping, met name rondom de mond en kin. Normaal tot vette huid, enkele vaatjes. enorme zonbeschadiging, wat te zien is op de onderste foto, waar we goed in de huid kunnen kijken naar de zonschade (pigmentvlekken). De zonneschade bij aanvang en na 7 weken ZO Medical product gebruik.


Observatie ZO Specialist na 7 weken 

Het protocol van Babs is aangepast en wel als volgt:

ZO Medical Oilacleanse
ZO Skin Health Exfoliating Polish
ZO Medical Cebatrol
ZO Medical C-Bright 10% vit. C Serum
ZO Medical Brightalive
ZO Medical Retamax

Observatie ZO Specialist na 13 weken

Babs huid heeft een mooie huidtransformatie ondergaan, We moesten van ver komen, maar zien nu een mooie stralende gezonde huid. Verstrakking van de kaaklijn, de jukbeenderen en onder de ogen geven een mooie volle huid. Babs heeft geen injectable behandeling gehad het resultaat is enkel en alleen aan de producten toe te schrijven. Babs heeft de producten precies gebruikt zoals aangegeven. Er is aan het protocol niets meer gewijzigd en is gelijk aan het protocol nadat de ZO Specialist haar zag bij de 7 wekenlijkse controle.

We blijven Babs verder volgen in het proces naar weer een mooie gezonde huid.

 

Deel dit bericht