Tineke

ontstekingen en onregelmatige huidOktober 2018

Nadat ik ivm acne en littekens allerlei producten en middelen geprobeerd had, heb ik een afspraak gemaakt bij Lisette. Mijn huid voelde onregelmatig en pijnlijk met vaak grote ontstekingen waar niets tegen hielp.


Op 16 oktober kwam de verandering die ervoor heeft gezorgd dat ik nu, met af en toe een kleine ontsteking een gladde, zachte huid heb die straalt. Dit ging natuurlijk niet vanzelf. In combinatie met de behandelingen van Lisette, ben ik de producten van ZO gaan gebruiken, met geweldig resultaat!


Door de reiniging, padjes, en producten met hoge werkstoffen heeft mijn huid in de afgelopen tijd heel wat te verduren gehad, :rode, gevoelige plekken, vervellen, trekkend en droog met daarbij het gevoel in brand te staan, wat me af en toe het idee gaf dat dat echt niet goed kon zijn. Dankzij de begeleiding en uitleg van Lisette, merkte ik dat mijn huid hierdoor juist zelf aan het werk ging, doordat de ontstekingen steeds minder en kleiner werden, mijn huid niet meer onregelmatig-, droog, of juist vet voelt, maar glad!

Ik ben ontzettend blij met het resultaat wat (nu al) is behaald en beveel het iedereen aan, grote vereiste is wel: doorzetten! 

Gr. Tineke

Behandellokatie:

MediSpa Lisette
Medisch Centrum Rijssen
Wijnand Zeeuwstraat 26F
7462 DE Rijssen
Telefoon: 0548-521281
E-mail: info@medispa-lisette.nl
Website: www.medispa-lisette.nlDeel dit bericht