Loes Vonk

Gewoon een egale huidMaart 2016

Tijdens de intake vertelde Loes dat zij al sinds haar pubertijd last te heeft van acne. Ze heeft veel verschillende producten en behandelingen (van peeling tot detoxen) geprobeerd. Ook heeft zij producten op recept gehad van de huisarts, maar niets hielp echt.

Van start gaan

"De huidtherapeut heeft samen met mij een passend protocol opgesteld. In maart ben ik gestart met de producten van ZO Skin Health en ZO Medical. Binnen enkele weken was er al goed resultaat zichtbaar! Mijn huid is minder vet, de poriën zijn fijner, m'n huid is gladder en de onzuiverheden zijn verminderd. Om nog even een extra boost te geven is er aanvullend een acnebehandeling met de ZO Stimulator Peel gedaan."

Echt super!

Het  gaat het heel goed met mijn huid en ik heb nauwelijks meer last van onzuiverheden. De littekentjes die ik over heb gehouden van de mijn vroegere acne, zijn ook veel minder geworden.  Ik hebeen 3 Step Stimulation Peel laten doen om de structuur van van mijn huid nog verder te verbeteren.'

In mijn huid

Wat je aan de buitenkant ziet is echt geweldig, maar bij De HuidAcademie hebben ze ook een camera waarmee ze in de huid kunnen kijken. Op de onderste foto zie je dat mijn pigment helemaal egaal is geworden en mijn acne weg is.

 

Loes Vonk is behandeld bij:

De HuidAcademie
Frisselsteinstraat 5
5461 AD Veghel
+31 (0) 413 - 820 207

info@dehuidacademie.nl 
www.dehuidacademie.nl

 

 Deel dit bericht