Maria

Jonger uiterlijk kan echtPigmentvlekken en huidveroudering

Maria Diks
58 jaar
Gebruikt ZO Skin Health en ZO Medical sinds augustus 2013

Foto's gemaakt met 3D LifeViz camera.

Blij met het resultaat

De foto’s zeggen eigenlijk genoeg. Ik ben enorm blij met het resultaat. Er is geen operatie voor nodig geweest en alleen de producten van Dr. Zein Obagi hebben voor een enorme verbetering van mijn huid gezorgd.
Voordat ik begon, had ik nogal wat last van pigmentvlekken, zonbeschadiging en couperose. Zoals je kunt zien is dit allemaal aanzienlijk verbeterd. En ik heb minder rimpels.

Ik moet toegeven: in het begin is het heftig. Je hebt af en toe het gevoel alsof je huid  in brand staat en je hebt last van schilfering. Daar moet je even doorheen en is vooral in het begin best wel pittig. Gelukkig wordt het wel steeds minder.

Persoonlijke begeleiding

Huidtherapeute Linda Nouwen van de HuidAcademie nam elke week contact op om te kijken hoe het ging. Het hele proces wordt goed in de gaten gehouden.

De medische producten zijn favoriet, die doen echt het werk. Maar eigenlijk zijn het eigenlijk allemaal fijne producten. In het begin ga je met 8-9 producten naar huis en heb je geen idee wat je doet. Maar na verloop van tijd merk je echt dat de combinatie van alle producten iets met je huid doet.

Nooit meer zonder

Nu mijn huid er zo mooi uitziet gaan we de medische producten afbouwen, zoals de Circle of Healthy Skin van dr. Zein Obagi ook aangeeft. Ik kan me niet meer voorstellen ooit zonder ZO Skin Health en ZO Medical te willen én kunnen. 

Inmiddels gebruik ik nu alleen de producten van ZO Skin Health. Het geweldige van de Circle of Healthy Skin is dat indien nodig je opstart met ZO Medical en de resultaten vast kunt houden met ZO Skin Health. Ik heb geen medische peelings en/of laserbehandeling ondergaan en geen botox of injectables.
Deel dit bericht